Prevenirea cancerului cu ajutorul tigarii electronice

Prevenirea cancerului cu ajutorul tigarii electronice
Prevenirea cancerului cu ajutorul tigarii electronice

Cea mai frecventa cauza medicala a mortalitatii este cancerul, iar indiferent de localizarea sa in organism, principalele indicii conduc catre obiceiurile nesanatoase printre care cel mai semnificativ fiind fumatul.

Societatea Nationala pentru Combaterea Cancerului din Statele Unite ale Americii a dedicat numeroase ample studii efectelor pe care tutunul le are asupra corpului uman si desi se stie care sunt cauzele consumului de tutun, renuntarea la fumat nu este o optiune pentru persoanele dependente de tutun.

Eliminarea consumului de tutun are efecte imediate asupra sanatatii, asa ca adoptarea unei modalitati sanatoase de a consuma nicotina este esentiala pentru a preveni dezvoltarea diferitelor tipuri de cancer.

Aici intervine tigara electronica prezentand o modalitate ideala de a fuma in conditii de siguranta deplina. Consumul regulat de nicotina de puritate mare nu este cu nimic mai periculos decat bautul de cafea si are beneficiul unic al imbunatatirii calitatii vietii din toate punctele de vedere.

Organismul uman este incredibil de adaptabil. Doar eliminand fumul pe care il introduce zilnic in plamani, un fumator are toate sansele de a se vindeca. Dupa 10 ani de la renuntarea la fumat, sansele de a dezvolta cancer pentru un fost fumator sunt aceleasi ca in cazul unei persoane care nu a fumat niciodata. Potrivit cercetatorilor, cu cat o persoana fumeaza mai mult, cu atat prezinta risc mai mare de cancer.

Tigara electronica este garantia ca va veti recapata sanatatea in cel mai scurt timp. Ea este singura metoda eficienta de a renunta la tutun pentru ca ofera fumatorului acelasi ritm zilnic si aceleasi senzatii ca si fumatul conventional, dar elimina toate neplacerile incepand cu fumul, mirosul si scrumul, lasand in urma sa o sanatate cert imbunatatita si un tonus cu mult mai ridicat.

Rationamentul in ceea ce priveste sanatatea oamenilor este extrem de simplu. Atata timp cat cunoastem toate aspectele relatiei dintre cauza si efect, cu alte cuvinte dintre consumul de tutun si imbolnavire, eliminand cauza, probabilitatea ca imbolvnavirea sa se produca devine nula, sau in orice caz este datorata altor factori.

Inlocuind tigaretele obisnuite cu tigari electronice taiati raul din radacina. Nu numai ca veti elimina stresul de a sti ca sunteti expusi la imbolnavire, dar calitatea vietii va creste si din alte motive. Tutunul cauzeaza oboseala prematura si incetinirea acuitatii in executarea sarcinilor zilnice, pe cand tigara electronica este aliatul de nadejde atunci cand incercati sa va relaxati si sa luati o pauza.

Studiile de specialitate demostreaza pe zi ce trece noi avantaje ale adoptarii vapatului pentru a motiva fumatorii sa isi schimbe viata, iar prin acest lucru sa ajute chiar la eliminarea riscului la care sunt supusi involuntar si cei din jurul lor. 

Sursa: http://www.ziare.com/